Werk samen met mij

Aan jouw website

Hoewel social media meer en meer de overhand lijkt te krijgen, weet je dat een goede website onmisbaar is. Social media is immers tijdelijk (denk aan Hyves). Je wilt er graag mee aan de slag, maar het idee van de techniek voelt overwhelming. Geen zorgen, ik ga jou helpen.

De mogelijkheden

Waar ben je naar op zoek?

"Ik ben het ontwerp van mijn website ontgroeid en wil iets dat bij mij past"

De teksten zijn goed, maar de layout? Daar kun je je niet meer in vinden. Een nieuwe website is dus niet meteen nodig, maar een visuele upgrade zou top zijn. Geen zin in technisch gedoe? Laat mij je helpen.

"Ik merk dat de teksten op de website mijn doelgroep onvoldoende raken"

Past de layout je juist nog heel goed, maar zijn de teksten niet meer actueel? Dan is het tijd voor een tekstuele upgrade. Ik help je stap voor stap met het schrijven van converterende teksten die jouw doelgroep écht raken.

"Ik ben toe aan een hele nieuwe website dat past bij waar ik nu sta"

Begonnen met ondernemen en toe aan een website, of wil je de oude website compleet op de schop gooien? Dan gaan wij samen een nieuwe website neerzetten. Laat de techniek maar aan mij over, jij mag het leuke werk doen.

De voordelen

Wanneer wij gaan samenwerken, help ik jou om jouw idee te realiseren. Met mijn jarenlange kennis in het bouwen en ontwerpen van websites, is geen idee mij te gek.

Review_Larissa
5/5

Voordat ik Equine Online leerde kennen wist ik wel ongeveer hoe ik mijn toekomstige bedrijf wilde oprichten maar ik miste veel handvaten. Door Mariska heb ik zoveel inzicht en steun gekregen om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen. Ze heeft mij dingen geleerd waar ik zelf nooit achter was gekomen of zelfs bij stil had gestaan.  

Ik ben echt met heel veel plezier door dit traject gegaan. Hele fijne en duidelijke communicatie, snelle reacties wanneer je vragen hebt. Ik heb mezelf vanaf het begin op mijn gemak gevoeld bij Mariska.

Ook tijdens de coachgesprekken was het elke keer weer een feest met zoveel positieve feedback. En die positieve trap onder mijn kont heeft ook zeker goed gedaan. Ik ben haar daar echt heel erg dankbaar voor! 

Larissa - Acupressuur voor Dieren

5/5

Vooraf wist ik al dat Mariska een vakvrouw is maar tijdens de sessie kwamen haar kwaliteiten nog sterker naar voren. Ondanks dat Mariska nooit om de boodschap heen zal draaien toont zij respect en begrip voor de keuzes die ondernemers gemaakt hebben.

Ik kan echt iedere hippische ondernemer aanraden een keer die duik te nemen met Mariska. Ook al denk jij dat je alles goed op een rij hebt staan ze geeft je echt nieuwe informatie en inspiratie.

Het uiteinde van mijn sessie was namelijk voor mij ook een enorme verassing die alle verwachtingen overstijgt heeft.

Miranda - Paard & Miep

Dit is hoe het werkt

Kies jouw basispakket

Kies uit één van drie basispakketten dat het beste past bij jouw situatie en wat jij voor ogen hebt met jouw website: visueel optimaliseren, tekstueel optimaliseren of een nieuwe website.

Voeg modules toe (optioneel)

Meer nodig dan alleen het basispakket, zoals bijvoorbeeld e-maillijst integratie of een persoonlijke beeldbank? Dan kun je dit eenvoudig toevoegen dankzij de aanvullende modules.

Geef jouw wensen door

Na het doorgeven van jouw wensen zal ik contact met jou opnemen om jouw wensen te bespreken. We bekijken of het haalbaar is en zodra we beide achter het plan staan, zullen we de samenwerking opstarten en jouw website realiseren.

Overzicht van de pakketten

Visueel optimaliseren

Ben je tevreden met de teksten op je website, maar ben je de layout ontgroeid maar weet je niet hoe je jouw visie realiseert? Dan is deze voor jou.

Tekstueel optimaliseren

Ben je tevreden met de layout van jouw website, maar mag de tekst wel weer eens onder handen worden genomen? Dan is deze voor jou.

Een nieuwe website

Ben jij begonnen met ondernemen en toe aan een eerste website, of wil je de oude website compleet op de schop gooien? Dan is deze voor jou.