Business Boost Sessie

Voor paardenondernemers die snel verder willen.

Als paardenondernemer heb je simpelweg niet alle tijd van de wereld. Je bent bezig met je (les) klanten of je hebt een hoop paarden te behandelen. Lange trajecten zie je daarom op dit punt nog niet zitten, net zoals de grote investering die erbij komt kijken. Toch wil je wel graag met jouw bedrijf naar een volgend niveau. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Die vraag beantwoorden we in een business boost sessie.

Je weet dat er meer in jouw bedrijf zit dan er nu uitkomt, maar waar dat aan ligt is nog een raadsel.

Want heel eerlijk? Echt slecht gaat het ook niet met jouw bedrijf. Maar je voelt wel dat er meer inzit dan er nu uitkomt en het zou toch ook wel bijzonder fijn zijn als die ene niet-lopende dienst, wel gaat lopen.

Maar goed, je vind het ook nog niet de moeite waard om er een duur traject voor aan te gaan en dat snap ik. Maar realiseer je daarmee ook dat je een hoop inkomsten misloopt op dit moment. De inkomsten van die ene niet lopende dienst (en waarschijnlijk valt er bij de rest ook nog wat te halen).

Als je dit leest voel je wel aan je water dat je dit eigenlijk al wist, want je voelt al aan alles dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Maar het idee van een grote investering in een heel traject maakt je nog huiverig, want op zich gaat het prima. Is het dan wel de moeite waard? 

Precies daarvoor is de business boost sessie in het leven geroepen. Speciaal voor ondernemers zoals jij die snel weer op weg willen zijn met de juiste handvaten om verder te kunnen optimaliseren. Zodat je geen inkomsten misloopt, maar ook geen langdurige trajecten aan hoeft te gaan.

Dit is wat jij op korte termijn graag zou willen

Is dat wat je wilt? Dan is het tijd om dat te realiseren

Het is natuurlijk heel verleidelijk om zelf te blijven proberen. Het is veilig, want het kost je geen geld. Of tenminste, dat is wat je denkt. Want hoeveel kost het je om nog maandenlang te blijven proberen? Hoeveel kost het je als die ene dienst de komende maanden nog geen geld gaat opleveren? 

Een hele hoop en dat is zonde, want ik weet dat jouw dienst steengoed is. Ik weet ook dat er in de basis nog iets niet helemaal goed staat en ik weet óók dat wij dit in deze sessie naar boven gaan halen, zodat jij snel die volgende stap met jouw bedrijf kan gaan maken.

Zo ga jij die volgende stap maken :

2,5 uur 1:1 sessie via Zoom

Samen duiken we in jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat je de antwoorden krijgt die je zoekt. Je verlaat de sessie bomvol nieuwe informatie, maar met een duidelijk plan voor de volgende stappen.

Concrete tips & adviezen

Ik houd niet van geiten wollen sokken verhalen. In de sessies ga ik graag zo concreet en duidelijk mogelijk naar de kern en haal precies datgeen naar boven waar jij behoefte aan hebt. Ik leg je uit wat ik voor je zie, maar vooral ook HOE je hiermee aan de slag kunt gaan.

Nazorg sessie

2,5 uur is lang en zeker met alle informatie die op je afkomt is het ook nog eens erg intensief. De ervaring leert dat je helemaal vol zit na zo'n sessie en dat eventuele vragen pas in de dagen erna komen. Om je de kans te geven deze nog met mij te bespreken, plannen we een week na de sessie een call van 30 minuten in waarbij je nog alles aan mij kunt vragen.

Dit is hoe anderen mijn coaching hebben ervaren

Ananja - Effectief trainen Ananja - Effectief trainen

Dankzij Mariska's coaching heb ik nu een beter beeld van mijn ideale klant en heb ik daadwerkelijk onderzocht of er een markt is voor mijn dienst.

De samenwerking met Mariska verliep heel fijn en ze is zowel kritisch als een aanmoedigende supporter. De combinatie van wekelijkse coachgesprekken en snelle feedback op mijn vragen maakte dat ik een mooie stok achter de deur had én een duidelijk beeld van wat me te doen stond.

Mijn grootste inzicht is dat ik niet alleen waarde lever aan mijn klanten, maar het voor mijzelf ook heel waardevol is om het gesprek met mijn doelgroep aan te gaan. Dit kan ik ook op de lange termijn meenemen, dankjewel Mariska!

Monique Dorst Monique Dorst

Als coach jezelf laten coachen is best wel eens lastig… Je zoekt een gesprekspartner die je serieus neemt en respect heeft voor je eigen kennis en inzichten, maar die ook durft door te pakken om je net dat zetje te geven wat je nodig hebt. Hiervoor kwam ik bij Mariska.

Ik voelde dat zij het lef en de kennis heeft om mij te confronteren met blinde vlekken en blokkades, maar dat ze me wel voor vol aanziet – iets wat voor mij heel belangrijk is. Daarnaast begrijpt ze ook de paardenwereld nog eens heel goed, een waardevolle bonus!

    Maandenlang zelf blijven proberen of in 2,5 uur de antwoorden krijgen die je zoekt? ⤵

    Business Boost sessie voor paardenondernemers die snel verder willen.

    €187 excl btw (of 2x €95)

    Ik weet dat wij in 2,5 uur een hoop kunnen bereiken samen. Want ik weet dat het niet aan jou of aan jouw diensten ligt: die zijn al goed. Het zit nog ergens in de fundering van jouw bedrijf, maar daar help ik jou mee.

    Dan rest mij nog één vraag te stellen: ben jij klaar om 2,5 uur met mij in jouw bedrijf te duiken? Ben jij bereid de sprong te wagen voor jezelf én jouw bedrijf? Ben jij een ambitieuze hippische ondernemer?