1:1 coaching

Maak van jouw
idee de realiteit

Jij hebt een droom, een doel, een plan of een idee. Iets waar je van AAN gaat, iets waarvan je denkt: dit moet iedereen weten. Maar je komt (nog) niet in actie. Want: “Waar moet je beginnen? Wat nou als het niet lukt? Straks is het tóch niet zo’n goed idee als ik dacht.”

Ik ga jou helpen om het plan te realiseren, sterker nog: ik ga je helpen om er een succes van te maken.

Je hebt een droom, een visie, een bepaald leven voor jezelf in gedachten

Je hebt een sterke visie of je hebt een gaaf idee om jouw doelgroep mee te helpen. Je wilt iets unieks toevoegen aan de instructie die jij geeft of je hebt een nieuwe vorm van behandelen waar je blij van wordt. Hoe dan ook: je wordt super enthousiast van het idee of de visie en je hebt het liever nog gisteren dan vandaag gerealiseerd, alleen…

Hoe zou het dan voelen als...

Ananja Jorritsma-Stehouwer

Effectief trainen 🇳🇱

“Ik liep al een aantal jaar met het idee rond om paarden bij mij op locatie in training te gaan ontvangen, maar ik stelde het uit om er iets mee te doen. Toen ik het traject ‘Van Idee naar Realiteit’ van Mariska zag, wist ik dat dit mij zou gaan helpen om hier eindelijk stappen in te zetten.

Dankzij Mariska’s coaching heb ik nu een beter beeld van mijn ideale klant en heb ik daadwerkelijk onderzocht of er een markt is voor mijn dienst. De samenwerking met Mariska verliep heel fijn en ze is zowel kritisch als een aanmoedigende supporter.

De combinatie van wekelijkse coachgesprekken en snelle feedback op mijn vragen maakte dat ik een mooie stok achter de deur had én een duidelijk beeld van wat me te doen stond. Mijn grootste inzicht is dat ik niet alleen waarde lever aan mijn klanten, maar het voor mijzelf ook heel waardevol is om het gesprek met mijn doelgroep aan te gaan. Dit kan ik ook op de lange termijn meenemen, dankjewel Mariska!”

Review Linda

Linda Hofman

Linda Hofman Training & Coaching 🇳🇱

Mariska is gespecialiseerd in hippische ondernemers, heel fijn want ik zocht iemand die de paardenwereld begrijpt. Ze is keigoed in wat ze goed en het is zo fijn dat zij meekijkt om mijn bedrijf beter te positioneren in de markt. Als je hier ook tegenaan loopt, laat Mariska je dan helpen

Mary Beth Cerone

Toshiba 🇩🇪

“Ze bouwde snel sterke relaties op binnen haar team en droeg bij aan alle agile workshops om verandering en groei te stimuleren. Ze was niet bang om iets nieuws te proberen en had veel ideeën over hoe ze anderen les kon geven en mee kon nemen in het transformatieproces.”

Je voelt je klaar om jezelf en je dromen op de eerste plaats te zetten. Je voelt je klaar om groot te gaan spelen en te werken met mensen die bereid zijn in jou te investeren.

Maar ben je klaar om met
mij samen te werken?

Omdat ik geen doorsnee coach ben. Ik kan en wil jou helpen met…

Resultaten behalen

Ik wil dat je de resultaten krijgt die je wilt.

Strategie

Ik hooooooud van een goede strategie. Ik ga je helpen met het bedenken en opzetten van een strategie die bij jou past, die GOED voelt. Van online zichtbaarheid tot social media tot masterclasses en meer.

Optimaliseren

Het hebben van een strategie is fijn, maar het is niet zoiets als 'zet het online en het zal werken'. Je moet analyseren wat er gebeurt. Je moet kijken wat werkt en wat niet. Zo kun je de richting bijstellen om de gewenste resultaten te behalen.

Sales

Als je potentiële klanten krijgt dankzij jouw geoptimaliseerde strategie, is het belangrijk om daarna daadwerkelijk te verkopen. Leer hoe je een “JA” uit je klant haalt, zonder je een vervelende verkoper te voelen.

Verantwoordelijkheid

Ik kan je alles vertellen, maar het gaat erom of je de informatie ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Ik houd je verantwoordelijk voor je acties om je in beweging te houden.

Support & feedback

Vragen komen vaak op als je aan je doelen gaat werken. Maak je geen zorgen, naast onze coachgesprekken ben ik 24/5 beschikbaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven en je van advies te voorzien.

Zo gaan we het samen aanvliegen

Ik ga jou helpen om belemmerende overtuigingen los te laten en te gaan bouwen aan jouw idee of visie. Gedurende een maand gaan wij samen aan de slag om van jouw visie realiteit te maken. Door een concreet actieplan te maken met duidelijk geformuleerde acties, help ik jou stap voor stap te werken naar jouw doel.

Week 1

Week 2, 3 & 4

Week 5

Renate Meerveld

PRDN Gedragstraining 🇳🇱

“Mariska heeft mij enorm goed geholpen met het coachtraject van Idee naar Realiteit. Ik liep tegen het probleem aan dat ik mijn doelgroep niet goed wist te bereiken, verdween in mijn hoofd en dit draait bij mij uit op niets. Samen met Mariska hebben we een concreet plan op gesteld en ben een hoop wijzer geworden. Mariska heeft het voor elkaar gekregen om mij in actie te zetten en kan haar adviezen ook in andere situaties toepassen. Ik vind Mariska echt een aanrader!|

André Hübscher

Toshiba 🇩🇪

“Ik heb vanaf het begin met Mariska samengewerkt aan het bouwen van een mobiele app. Het was geweldig om te zien hoe professioneel ze werkt binnen het team en ook voor verschillende stakeholders. Ze heeft het team enorm versterkt met haar UI/UX vaardigheden gebaseerd op wetenschappelijke gegevens. De agile workhops met haar waren altijd goed gestructureerd, net zoals het andere werk. Het belangrijkste is dat ze altijd fijn was om mee te werken.”

1:1 coaching met mij,
is voor jou als...

Video afspelen

Wat zeg je ervan? Klaar om
jouw plan te realiseren?

Ik begeleid je in het nemen van de juiste acties en stel een simpel maar doeltreffend actieplan met je op om zo jouw doel te realiseren.

Voel je een ‘ja’? Plan dan hieronder vrijblijvend een afspraak in. We bespreken dan wat je wilt bereiken en bepalen of dit een goede match voor je is.

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen? Stuur mij dan een DM op Instagram of e-mail mij direct

Als alles zou lukken, wat zou je dan doen? Vraag jezelf dat af. Vaak is twijfel een gebrek aan vertrouwen. Kan zijn dat je twijfelt aan mij, maar het kan ook zijn dat je twijfelt aan jezelf. Zeker bij dat laatste: weet dat jij in controle bent. Hoe harder jij gaat, des te harder gaan we samen. In het geval van dat eerste: plan een gesprek met mij in, dan neem ik al die twijfel weg. 🙂

Dat wordt bepaald door hetgeen waar jij je nog verder in mag ontwikkelen. Ik ga niet aan jou vertellen hoe jij jouw bedrijf moet runnen. Voor iedereen werkt namelijk weer wat anders. Maar ik ga je wel begeleiden om deze manier voor jezelf te vinden, zodat je jouw bedrijf kunt runnen op een manier dat voor jou 100% klopt.

Stuur me gerust een berichtje en dan kijk ik met je mee. Eerlijkheid vind ik heel belangrijk. Als ik denk dat ik je niet kan helpen dan geef ik dat aan en kijk ik of ik iemand anders voor je weet die er gespecialiseerd in is.

Voor hippische ondernemers.

Als jij de paardenwereld in positieve zin iets te bieden hebt dan maakt het mij niet uit of je een groot bedrijf runt of (bij wijze van) net klaar bent van je studie. Ik help jou anderen te helpen, samen maken we de paardenwereld een beetje beter. Dus ja: van harte welkom.

Als er uit onderzoek komt dat jouw doelgroep het idee niet ziet zitten, dan komt er ook altijd uit wat ze dan wél zien zitten. Ik help je om jouw idee in de mal van de doelgroep haar wensen te gieten, zodat het een succes wordt.

Coaching is zowel in het Nederlands als in het Engels mogelijk.

Bij ons eerste gesprek, nog voor we van start gaan, bespreken we jouw idee. Ik kan een goede inschatting maken van de hoeveelheid tijd die het gaat kosten om het te realiseren. Doorgaans kun je veel in een maand bereiken, maar dit is volledig afhankelijk van jouw eigen effort. Denk ik meteen dat een maand te weinig is? Dan geef ik dat uiteraard aan. Je kunt er dan voor kiezen om twee maanden of meer af te nemen. Heb je na het termijn het doel nog niet bereikt, dan laat ik je niet aan je lot over. We bespreken wat de toekomstige stappen zijn die je mag nemen of we kiezen samen voor een verlening.

Bij het opstellen van een actieplan gaan we het hebben over de actie die jij mag nemen om resultaat te boeken. Ik geloof in het aanleren van skills in plaats van het uit handen nemen van het werk. Ik wil namelijk dat jij in het vervolg zelf verder kunt, zonder dat je afhankelijk van mij bent. Zie ik kansen voor je die ik kan uitvoeren? Natuurlijk doe ik dat dan ook graag.