Online training 'De basis'

Ze de fundering voor jouw bedrijf & onderneem op de manier dat bij jou past

In ondernemersland heb je honderden, al dat niet duizenden, business coaches die roepen welke tactiek de beste is voor jouw bedrijf. Werk met advertenties, werk niet met advertenties, laat jezelf zien, laat jezelf niet zien. Verwarrend!

Je voelt aan alles dat er meer in jouw bedrijf zit, maar dat je het lastig vind om jouw eigen pad te bewandelen. Je wilt trouw blijven aan wat jij wilt en aan wat bij jou past. Maar hoe en wat ís dat überhaupt?

Over mij Equine Online

Is dit iets wat jij herkent?

Je hebt wel een idee van wat je wilt, maar je merkt dat je het lastig vind om daarop door te pakken en er gehoor aan te geven. Je merkt dat je jezelf klein houdt, terwijl je wel een duidelijk doel voor ogen hebt. Doordat je jezelf tegenhoudt merk je dat je…

Hoe zou het dan voelen als...

Business Boost Equine Online

Voor wie is deze training geschikt?

Ik werk het allerbeste met mensen die bereid zijn om all-in te gaan. Die weten waar ze naartoe willen, ook al is de weg ernaar toe nog niet helemaal duidelijk. Het maakt voor mij dan niet uit of je al een bedrijf hebt of dat je dit graag wilt opstarten of dat je net bent gestart. Het draait voor mij om jouw mindset.

Herken jij het volgende...

Kun je op de meeste punten hierboven antwoorden met ‘JA’? Dan is deze training wat voor jou.

Groepsdynamiek

De training doorloop je zelfstandig, maar je kan gebruik maken van een Facebook groep gelijkgestemden om te sparren en feedback te vragen.

Persoonlijke ondersteuning

In de Facebook groep ben ik actief om vragen van cursisten te beantwoorden. Zo heb je toegang tot al mijn kennis en het krijgen van feedback.

Klaar om all in te gaan?

Online leeromgeving

In de leeromgeving staan een hoop videolessen voor je klaar. Je kunt de training volgen op je eigen tempo en op de momenten dat voor jou werkt. 

Welke resultaten mag je verwachten wanneer je actief meedoet aan deze online training?

Elke online training presenteert zich als een ‘moet je echt gedaan hebben’ training. Logisch ook, want anders wilt niemand het doen. De resultaten die je met deze training bereikt liggen helemaal aan je eigen inzet. Hoe meer je aan de slag gaat met de theorie, des te meer je eruit zal halen. Alleen jij kunt jezelf garanderen dat je alles eruit haalt wat erin zit. Wat ik je wel kan garanderen is het volgende…

Werk vanuit een ijzersterke basis naar de top

De online omgeving bestaat uit meerdere videolessen waarin ik jou meeneem naar de kern om te ontdekken wat daar voor kracht verborgen zit. Zo ga ik je de volgende dingen in ieder geval leren:

Waarom wie jij bent zo belangrijk is

Hoe je kernwaarden voor je laat werken bij moeilijke keuzes. Jouw kompas in je leven en bedrijf

Het in kaart brengen van jouw blokkades en belemmeringen

Hoe je die blokkades en belemmeringen omzet in groei

Hoe je jouw kracht volledig gaat benutten waardoor het moeiteloos gaat voelen

Inzicht in hoe je overkomt en wat voor impact dit heeft in jouw marketing

Hoe je jezelf positioneert op de manier dat bij jou past en als expert

+ nog meer, want na aanschaf heb jij toegang zolang de training bestaat (inclusief toekomstige updates).

Over mij Equine Online

Wat zeg je ervan, klaar om
jouw bedrijf op jouw manier te runnen?

Investering: €97 excl btw

Ik neem je mee naar jouw kern om te ontdekken wat voor kracht daar nog verborgen ligt. Ik help je te focussen op wie jij bent en wat bij jou past, zodat jij jouw bedrijf echt kunt gaan runnen op een manier dat bij JOU past.

Voel je een ‘ja’? Gun jezelf dan deze investering. Het is kennis die je je leven lang met je mee zult dragen, ook als je stopt met je onderneming.