Online trainingen

De hippische ondernemer formule

Als hippische ondernemer wil je je focussen op je vakgebied en stappen zetten om snel te kunnen groeien. Je zit niet altijd te wachten op lange 1-op-1 trajecten, omdat je weet dat je het ook zelf kan. Het zou alleen wel fijn zijn als je even op weg werd geholpen. Klinkt dat goed? Dan zit je hier op de juiste plek.

Hey, hippische ondernemer! Ga jij voor groei?

De hippische ondernemer formule is ingericht om jou, de hippische ondernemer, te ondersteunen met jouw bedrijf. Diverse online trainingen zorgen ervoor dat jij op ieder vakgebied de kennis krijgt om verder te kunnen groeien.

De Hippische Ondernemer Formule Equine Online

Bouw jouw merk

De eerste training binnen De Hippische Ondernemer Formule is de training over het bouwen van jouw merk. Hoe bouw je nu een sterk merk op, hoe positioneer je jezelf als expert en hoe gebruik je nu een goede personal branding? In deze training duiken we daar dieper op in.

Een sterke website

De tweede training binnen De Hippische Ondernemer Formule is de training over het bouwen van een sterke website. Social media is tof, maar we weten allemaal wat er met Hyves is gebeurt. Daarom doe je er goed aan om juist ook op je website in te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat je nou een sterke website maakt? Waar moet dit aan voldoen? Ik lees het je in deze training.

Meer trainingen worden momenteel gemaakt.