Haal meer klanten uit jouw website

Je hebt een website live staan, maar zeg eens eerlijk: haal jij er klanten uit? Heb jij soms spontaan een nieuwe klant die jou nog nooit eerder heeft gevolgd of gezien, maar enkel door jouw website werd overgehaald om klant te worden? 

Nee? Dan is het tijd om jouw website te optimaliseren voor meer conversie. Meer conversie op jouw website houdt in dat je meer website bezoekers omtovert tot kopende klanten.

Zeg eens eerlijk, hoe fijn zou het zijn als…

Floor van Gelderen

Particulier

5/5

Voor ik aan de training begon, had ik al 3,5 jaar een bedrijf wat een beetje was ingedut. Dit had te maken met Corona, een wijziging van bedrijfsvorm (BV naar eenmanszaak, van twee naar een persoon werkzaam in het bedrijf) een verhuizing en een zwangerschap. Ik wil het weer meer oppakken, maar had hierbij wel een zetje nodig.

Ik heb met veel plezier en interesse de cursus gevolgd. De cursus is vriendelijk, duidelijk een aanmoedigend geschreven. De cursuswebsite is clean en rustig, dat helpt me focussen. De afwisseling van tekst en video’s vond ik in balans, in de video’s kwam Mariska’s enthousiasme duidelijk naar voren waardoor ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.

Milou Faber

Particulier

5/5

De online training was voor mij een hele fijne manier om bewuster naar mijn bedrijf en mijn diensten te kijken. Ik ben al een aantal jaren parttime ondernemer maar doe niet heel bewust iets aan marketing en communicatie over mijn diensten. Deze online training heeft mij heel erg bewust gemaakt over mijn eigen waarden en waar mijn kwaliteiten zitten waar ik meer mee kan doen.

Ik ben voor het eerst serieus gaan nadenken over de doelgroep die ik wil helpen en waar mijn verlangens liggen. En wat heb ik dan nodig om mijn diensten/verlangens bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. Echt een super leuke training die heel veel toegevoegde waarde heeft als je meer uit je onderneming wil gaan halen! Ik ben zeker geïnspireerd en gemotiveerd, dus ga hier nu actief mee aan de slag!

In deze online training leer ik jou…

Meer klanten uit jouw website

Leer hoe je jouw website kunt inrichten voor meer conversie.

Haal meer klanten uit jouw website met behulp van deze training

€197 of twee termijnen van €99 (excl btw)

Veelgestelde vragen

Ik geloof niet in levenslang toegang, want wie logt er op haar 80e nog in? Daarom beloof ik geen levenslange toegang, maar toegang zolang de training bestaat. Mocht een training ooit offline gaan, dan krijg je dit minimaal drie maanden van te voren te horen.

Ja, je kunt de training ook in twee termijnen voldoen. Dit kun je aangeven bij het bestellen.