Oh sh*t, wat
doe je nou! 😨

Oh sh*t, wat
doe je nou! 😨

Een converterende website

Vallen voor deze titel is wat je doet. Of het leuke marketing is of niet valt te betwijfelen, maar het werkt, want ik heb je aandacht. En die aandacht? Die is cruciaal als je meer conversie wilt.

Het zijn kleine trucjes zoals deze, een bold statement, die marketeers en designers gebruiken in hun werk om jouw aandacht te grijpen.

Want hoe langer ik jouw aandacht vast kan houden, des te groter de kans is op conversie.

Bekijk het eens zo: als jij 1 minuut naar een pagina kijkt, dan lees jij een stuk meer dan als je maar 10 seconde kijkt.

Tijdens die minuut kun jij de teksten tegenkomen die jou overtuigen om het product te kopen. En daarom willen marketeers en designers graag zo lang mogelijk jouw aandacht vasthouden.

Het mooie is: het is geen hogere wiskunde. Het zijn kleine aanpassingen aan jouw website, waardoor jij óók de aandacht van jouw lezer trekt. Hoe je dat doet, dat leer ik je in de online training.

Leer ook aandacht trekken als een pro

Iets wat je leert in deze online training.

Waarom je wat met conversie moet willen doen is inmiddels wel duidelijk. Daarom ga ik nu over op de inhoud van de training.

Alle ’trucjes’ die je op deze pagina tegenkomt heb ik verwerkt in de training, plus nog veel meer. Het krijgen van een converterende website zit namelijk niet alleen in toffe titels. Dit zit in drie categorieën, namelijk:

Equine Online Home Pagina

De techniek

Dit klinkt spannender dan het is. Maar ik wil voorkomen dat jij klanten verliest op zoiets als website snelheid en dat is de techniek.

Het visuele

Die kleine details zoals de kijkrichting in een foto en de manier waarop deze pagina is gebouwd? Dat hoort bij het visuele gedeelte.

De teksten

De techniek en het visuele zijn tof, maar gaan het niet voor je doen als de teksten jouw doelgroep niet raken. Daarom wordt dit ook uitgebreid behandeld.

Dit is beslist geen abracadabra.

De online training zit bordevol praktische tips en handvaten om jou te helpen jouw website te optimaliseren voor meer conversie.

Want uiteindelijk wil je natuurlijk wel dat de bloed, zweet en tranen die je in het maken ervan hebt gestopt je ook wat opleveren.

Dus nee, het is geen abracadabra. Zoals je tot nu toe al kon merken, zit het in kleine aanpassingen die het al voor je kunnen doen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de afbeelding die ik hiernaast heb gebruikt. Valt je iets op?

De kijkrichting van mij in de foto is op dit moment naar de tekst. Dit is een psychologisch dingetje. Wanneer wij iemand ergens naar zien kijken, zijn we snel geneigd te richting te volgen omdat we nieuwsgierig zijn naar waar degene naar kijkt.

Zo heb ik jou dus ook weer deze tekst laten lezen. Briljant toch!

Een ander belangrijk onderdeel voor meer conversie is om het resultaat zo duidelijk mogelijk te presenteren.

Daarom zal ik nu concreet benoemen wat ik in deze online training jou beloof te leren.

En het goede nieuws is dat jij dit ook gaat bereiken met behulp van deze training. Ook als je al jeuk krijg bij het idee van aan je website werken.

Een converterende website

€197 excl btw

Maak van jouw website ook een klantmagneet

Prijzen kunnen ook vaak weer twijfels geven. ‘Haal ik wel alles eruit?’, ‘kan ik dit wel’. Als je meer conversie wilt is het belangrijk dat je die drempel zoveel mogelijk weghaalt.

Als je voelt dat €197 voor jou een drempel is, dan kun je deze online training ook in twee termijnen voldoen. En als je dan nog twijfelt, dan mag je me altijd een berichtje doen zodat ik meekijk naar jouw situatie. Je krijgt dan van mij, vrijblijvend, passend advies.

Zie je wat ik op deze pagina heb gedaan?

Deze salespagina is eigenlijk een voorproefje van de daadwerkelijke online training. Ik laat je precies zien hoe het in de praktijk werkt en wat jij ook kunt bereiken met jouw website. Zo hoop ik nog meer twijfel bij je weg te nemen en je te stimuleren de online training te kopen.

Simpelweg omdat ik wil dat jij ook klanten uit jouw website gaat halen. Net zoals ik doe, dankzij deze salespagina.

Tip van flip, gratis en voor niets.

Het gebruiken van foto’s waarin een duidelijke emotie te zien is (blijdschap, verdriet, angst etc) werkt ook als een aandachtsmagneet.

Dit komt omdat wij instinctief reageren op wat er om ons heen gebeurt. Dat is hoe ons oerbrein is geprogrammeerd. Zien wij bij een ander mens een duidelijke emotie? Dan zijn we direct getriggert omdat we willen weten wat de oorzaak is.

Oh, en als we toch bezig zijn: dit vlakje staat ‘uit het grid’ waardoor het opvalt: ook een aandachtstrekker.

We zijn bijna aan het einde van de pagina en vaak merk je dan dat de aandacht begint te verslappen.

Daarom heb ik nu een andere beweging toegevoegd waardoor de hersenen weer geactiveerd worden.

Verder doe ik niet zoveel, maar het werkt wel zoals je merkt.

Ik wil namelijk nog één ding met je delen: de veelgestelde vragen.

Vaak blijft men namelijk nog met vragen zitten en waar sommige aan de bel trekken, verdwijnen anderen als sneeuw voor de zon. Een veelgestelde vragen stuk is daarom ideaal om alles in te bundelen en een duidelijk overzicht te geven.

Veelgestelde vragen over deze online training

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust persoonlijk contact met mij op.

Na betaling krijg je direct toegang tot de online training. Zelf houd ik niet van loze beloftes, dus ik beloof geen levenslange toegang. Want zeg nou zelf: log jij op de 80e nog in?

Ik beloof je toegang zolang de training bestaat en, mocht het offline gaan, dan meld ik dit ruim van te voren en krijg je nog minimaal 3 maanden de tijd om de training nogmaals te bekijken.

Nee, dat is namelijk onmogelijk om in een online training te stoppen waarbij iedereen een ander systeem gebruikt.

Ik leer je wel wat je precies moet doen om meer bereik te halen met jouw website. Of je nu bij Strato, Wix of WordPress zit maakt niet uit.

Nee, in deze training wordt geen SEO behandeld, al draagt een deel wel bij aan een betere SEO.

SEO is het vervolg hierop, want eerst wil je dat de basis van jouw website goed staat. Zodat wanneer iemand op jouw website komt, ze niet meteen afhaken.

Wanneer dit staat kun je aan de slag met SEO om meer verkeer naar jouw website te krijgen.

Als je zelf jouw website gaat bouwen dan is het een fijne training om ernaast te houden. Je weet dan direct waar je rekening mee mag houden in het bouwen.

Als je je website door mij laat bouwen, dan houd ik al automatisch rekening met alle info uit de online training en is het aanschaffen van de online training niet essentieel.

Ja en nee. Ja, omdat alle info die ik deel ook opgaat voor mensen met een webshop. Als je echt op zoek bent naar een online training gericht op een webshop, dan is dit niet de training voor jou.