Werk met mij

Een Kickstart Call

Met een Kickstart Call gaan wij samen bellen en bespreken we de punten waar jij tegenaan loopt. Soms heb je nou eenmaal behoefte aan een snelle lijn met een expert, zonder dat je direct een lange sessie moet boeken. Speciaal voor deze wens is er de Kickstart Call

Equine Online

Het doel

Kort, korter, kortst. Soms wil je gewoon snel iets bespreken zodat je weer verder kan.

Soms loop je tegen bepaalde zaken aan waarbij je eigenlijk met een expert wilt sparren, maar niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten. Speciaal voor die wens is er de kickstart call.

Ik vind het namelijk belangrijk dat ik toegankelijk ben voor iedereen en dat betekent dus ook dat er een hoop verschillende wensen zijn. Met deze call ben je voor een laag bedrag geholpen om zo snel weer verder te kunnen vlammen met jouw bedrijf.

πŸ“… Stap #1

Plan de kickstart call in op een moment naar keuze, dit kun je doen na betaling.

πŸ“ž Stap #2

We gaan een halfuur de diepte in op hetgeen waar jij tegenaan loopt. Je kunt profiteren van al mijn kennis.

πŸ† Stap #3

Na de call weet jij hoe je om mag gaan met jouw blokkade en kun je weer vol vertrouwen verder vlammen.

Wat bespreken we tijdens
een Kickstart Call

Dankzij mijn ervaring als ondernemer, het coachen van hippische ondernemers en mijn ervaring in corporate miljoenen bedrijven beschik ik over de kennis om jou te kunnen helpen. Maar ik heb wel een aantal specialiteiten waarbij ik zeker weet dat je alles uit die 30 minuten gaat halen. Zo ligt mijn expertise bij online zichtbaarheid, social media, marketing en het opzetten van een hippische onderneming.

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is een breed begrip. Het dekt zowel elementen vanuit je personal branding als social media. Heb je dus vragen over hoe je jezelf bijvoorbeeld positioneert op de markt, hoe je social media bedrijfsmatig inzet of hoe personal branding in zijn werk gaat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Social media

Op welk social media kanaal kun je je het beste focussen? Moet je meerdere kanalen gebruiken en zo ja: welke dan? Maar als ik een kanaal heb gekozen, hoe ga ik die dan zo inzetten dat het ook voor mij werkt? Je merkt het al, er kunnen een hoop vragen ontsaan omtrent het gebruik van social media. Geen zorgen, stel ze gerust.

Marketing

Twijfel je wat voor marketing je het beste in kan zetten of weet je niet hoe je goed klanten kunt werven? Ik praat graag alles met je door zodat je weet waar je je op kunt gaan focussen. Met losse flodders schieten heeft namelijk geen zin, dat zou zonde zijn van je advertentie kosten.

Onderneming uitbouwen

Bij het starten of opschalen van een onderneming komt veel kijken. Zo kan het ook goed zijn dat je twijfels hebt of de stap nog erg spannend vind. Ik ga graag met je zitten om je hiermee te helpen en om te kijken wel stappen je mag zetten om te kunnen starten of opschalen en neem daarbij eventuele onzekerheden weg.

Wat anderen zeggen

Ik weet dat ik jou kan helpen, maar goed dan is het ook wel fijn om te weten hoe anderen mijn hulp tot nu toe hebben ervaren. Hiernaast vind je een greep uit de referenties die ik heb mogen ontvangen.

Susanne Bos
Susanne Bos
Lees verder
Met veel plezier heb ik een kickstart call gehad bij Mariska. Ik ben van mening dat je altijd een blinde vlek heb voor je bedrijf. Daarom vind ik het super belangrijk om regelmatig met andere ondernemers te sparren! Uiteraard mag dit gewoon geld kosten, want tijd is geld.

Het fijne aan Mariska is dat ze over veel kennis beschikt. Zowel marketing technisch als de achterliggende techniek. Mariska heeft mij geholpen met welke vervolgstappen het beste bij mij passen. Ik weet zeker dat ik nog vaker een kickstart call ga inplannen! Loop je ergens vast en wil je sparren? Dan raad ik zeker een kickstart call aan!
Emma Joye
Emma Joye
Lees verder
Ik vond mijn kickstart call met Mariska niet enkel gezellig, maar vooral erg waardevol. Zelf worstel ik enorm met the imposter syndrome (dΓ© spelbreker bij het ondernemen, voor mij persoonlijk), en daar heeft Mariska me al enorm mee geholpen.

Ze gaf me niet enkel waardevolle tips over hoe ik het beste met mijn ideale klant kan communiceren, maar gaf me ook meteen weer de motivatie om nieuwe content te gaan creΓ«ren. Ik vond het dus zeker een hele positieve ervaring en een echte aanrader voor wie net zoals ik even β€˜vast’ zit op vlak van sociale media/personal branding. Het smaakt alvast naar meer! 😊
Online Zichtbaarheid Traject Equine Online

Na de Kickstart Call

Na de Kickstart Call kun jij weer verder met waar je gebleven was. Geen zorgen meer over dat ene dingetje, want die hebben we samen getackeld.

πŸ† Win #1

Geen tijd verspillen aan vastlopen op een blokkade, maar snel verhelpen en doorgaan.

πŸ† Win #2

Duidelijke focus na de call waarbij je weet wat je mag doen om verder te komen.

πŸ† Win #3

Een korte, bondige sessie waarbij we direct to the point gaan. Geen small talk, maar benutten die 30 minuten.

Werk met mij

Waarom ik jou kan helpen...

Net als jij ben ik een paardenvrouw in hart en nieren. Ik ken de wereld waar jij inzit door en door en begrijp waar je mee te maken hebt.

Los van onze gedeelde passie, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het opzetten en uitbouwen van grote merken. Dit heb ik mogen doen voor miljoenenbedrijven, waar ik ook internationale teams aanstuurde.

Een sterke online zichtbaarheid en personal branding maakt het verschil in een wereld waar veel mensen hetzelfde doen. Wat het feit is dat jij goed bent in wat je doet, maar dat zijn anderen ook. Daarom mag je jezelf gaan uitdragen en daar help ik je met alle liefde bij.

Equine Online
Business Boost Equine Online

Een Kickstart Call

€29 excl BTW

Met onderstaande knop wordt je naar een betaalpagina geleid waar je de sessie kunt betalen.Β Hierna kun je de call direct inplannen op een moment dat voor jou past. Hopelijk tot snel!