Coaching

Het Online Zichtbaarheid Traject

In een wereld waar veel mensen hetzelfde doen, mag je je gaan onderscheiden door wie je bent. Dat werkt net even anders ten opzichte van onderscheiden op je kennis en kunde. Want waar eerst een diploma al voldoende was, mag je er nu voor zorgen dat mensen een band met jou kunnen opbouwen. Hoe je die online zichtbaarheid effectief opzet en eigen maakt? Ik neem je aan de hand mee in het traject.

Equine Online

Het doel

Wanneer jij super zichtbaar bent, ga je meer klanten aantrekken, waardoor meer paarden worden geholpen.

Wellicht heb je het al gelezen op deze website, maar zo niet dan hierbij nog een keer: Ik heb het mijn missie gemaakt om de paardenwereld een beetje beter te maken. Maar ik kan dit niet alleen en gelukkig hoeft dat ook niet. Ik geloof namelijk in de kracht van samen. Ik help jou met het laten groeien van jouw business, zodat we samen de paardenwereld een beetje beter maken.

In mijn optiek is het belangrijkste dat er meer juiste informatie in de paardenwereld wordt verspreid. Maar daarnaast ook dat de minset wordt verschoven van “Je moet dit doen” naar “Wellicht is dit wat voor je”. Ik vind namelijk niet dat we elkaar de mening op moeten dringen, maar wel dat we elkaar op weg mogen helpen met kennis.

🚀 Stap #1

We gaan samen bekijken wat ervoor nodig is om next level te gaan met jouw hippische onderneming.

🤝 Stap #2

Ik help je op weg met intensieve begeleiding en meerdere sessies gedurende twee maanden. 

🏆 Stap #3

Aan het einde heb jij de kennis (en het vertrouwen) die je nodig hebt om zelf, onafhankelijk, verder te vliegen.

Misschien herken je dit wel...

De paardenwereld kan heel overweldigend voelen, zeker als je net om de hoek komt kijken. Veel grote namen hebben hun achterban al verzameld en het lijkt bijna onmogelijk om je eigen pad te bewandelen. Iedereen vind namelijk wat van jouw methodes. Hierdoor merk je dat je…

Online Zichtbaarheid Traject Equine Online

Niet de enige

Je bent niet de enige die hier tegenaan loopt.

Online Zichtbaarheid Traject Equine Online

Jij kan dit ook

En ik wil je hier dolgraag bij helpen.

Hoe tof zou het dan zijn als...

… Je dat niet meer zo ervaart? Dat je volop in die flow zit en lekker kan vlammen aan je bedrijf? Dat je merkt dat binding via social media steeds makkelijker gaat en mensen je steeds meer beginnen te herkennen en je dus ook steeds meer als expert zien?

En het mooiste van al: jij kan dit ook. Dit is ook voor jou weggelegd! Misschien voelt het nog onmogelijk, maar dat is waar ik je met alle liefde bij ondersteun.

Het online zichtbaarheid traject
is voor jou als...

… Je de ambitie hebt om een succesvolle hippische onderneming te runnen. Jij wilt jouw plek in de paardenwereld claimen en altijd in je kracht staan, want dat kan jij. Je bent bereid om te doen wat er nodig is en jezelf echt naar buiten te brengen als de geweldige persoon die je bent. Zonder bezwaren en ‘Ja, maar…’. Je bent er klaar voor om te gaan vliegen en bent bereid de nodige acties te nemen, zoals het doen van een investering voor dit traject.

Wat gaan we doen tijdens het
Online zichtbaarheid traject

In Het Online Zichtbaarheid Traject help ik jou met het opschalen van jouw hippische onderneming, waardoor je niet alleen jezelf goed in de markt kan positioneren, maar jouw bedrijf ook écht kan gaan groeien. Dit traject is volledig 1-op-1 waardoor al mijn aandacht op jou en jouw bedrijf is gericht. Samen nemen we jouw bedrijf volledig onder de loep en creëren we een ijzersterk merk voor jouw bedrijf. Dit is niet iets dat alleen nú relevant is. Het is kennis waar je de rest van je leven profijt van zult hebben, zelfs als je stopt met je onderneming.

2 maanden begeleiding

Jezelf positioneren in de markt met behulp van personal branding doe je niet in een losse sessie. Dit is iets waar je zelf actief aan moet gaan werken, maar natuurlijk niet zonder mijn begeleiding. Ik ondersteun je twee maanden lang met het neerzetten van jouw personal brand en alle drempels en successen die daarbij komen kijken.

Kick-off van 2 uur

Aanmodderen doen we niet meer aan, we gaan meteen met een knaller van start. Tijdens de kick-off bespreken we waar je nu staat en zetten we een sterke basis neer. We gaan inzoomen op jou, jouw aanbod en jouw doelgroep. Daarna stellen we een plan op waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.

Drie strategiesessies

Je hebt er niks aan om na een kick-off sessie in het diepe te worden gegooid. Om echt meters te maken, zullen we na de kick-off nog drie online sessies van 45 minuten hebben samen. Hierin bespreken we de voortgang, eventuele blokkades en de next steps. We zoomen dieper in op onderwerpen die prioriteit hebben zoals het creëren en presenteren van jezelf als merk in de markt.

Directe lijn voor vragen

Tijdens dit traject ben ik doordeweeks (24/5) volledig voor jou beschikbaar voor vragen via mail. Wil je even sparren, heb je een vraag, loop je ergens tegenaan of wil je een succes delen? Dan kun je mij altijd mailen zodat ik met je mee kan kijken. Ik wil namelijke voorkomen dat je vastloopt en op deze manier kun jij het maximale uit dit traject halen.

Afsluitende sessie

Aan het einde blikken we terug op de voortgang die je hebt gemaakt. Tevens kijken we naar de toekomst en welke stappen je nog verder kunt gaan zetten, zodat jouw groei niet stopt na deze twee maanden.

Wat anderen zeggen

Wanneer je overweegt om een traject bij iemand te volgen, dan wil je niet alleen weten of ik bij je pas, maar ook hoe anderen het tot nu toe ervaren hebben. 

Milou Faber
Milou Faber
Lees verder
De online training ‘Bouw jouw merk’ was voor mij een hele fijne manier om bewuster naar mijn bedrijf en mijn diensten te kijken. Ik ben al een aantal jaren parttime ondernemer maar doe niet heel bewust iets aan marketing en communicatie over mijn diensten. Deze online training heeft mij heel erg bewust gemaakt over mijn eigen waarden en waar mijn kwaliteiten zitten waar ik meer mee kan doen. Ik ben voor het eerst serieus gaan nadenken over de doelgroep die ik wil helpen en waar mijn verlangens liggen. En wat heb ik dan nodig om mijn diensten/verlangens bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. Echt een super leuke training die heel veel toegevoegde waarde heeft als je meer uit je onderneming wil gaan halen! Ik ben zeker geïnspireerd en gemotiveerd, dus ga hier nu actief mee aan de slag!
Online Zichtbaarheid Traject Equine Online

Na het online zichtbaarheid traject

Het traject is een periode waarin we actief aan jouw bedrijf gaan werken. Het ding met coaching is wel, dat wat je erin stopt je er ook uithaalt. Het is dus afhankelijk van jouw tempo, wat je uit het traject gaat halen. Maar de volgende punten kan ik je wel alvast beloven:

🏆 Win #1

Je leert hoe je het zelf doet, zodat je nooit afhankelijk bent van mij. Ik wil namelijk dat je zelf kan groeien!

🏆 Win #2

Je beschikt over kennis die niet alleen nu relevant is, maar zelfs als je zou stoppen met ondernemen.

🏆 Win #3

Je krijgt toegang tot mij en alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar in de praktijk heb opgedaan.

Werk met mij

Waarom ik jou kan helpen...

Net als jij ben ik een paardenvrouw in hart en nieren. Ik ken de wereld waar jij inzit door en door en begrijp waar je mee te maken hebt.

Los van onze gedeelde passie, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het opzetten en uitbouwen van grote merken. Dit heb ik mogen doen voor miljoenenbedrijven, waar ik ook internationale teams aanstuurde.

Een sterke online zichtbaarheid en personal branding maakt het verschil in een wereld waar veel mensen hetzelfde doen. Wat het feit is dat jij goed bent in wat je doet, maar dat zijn anderen ook. Daarom mag je jezelf gaan uitdragen en daar help ik je met alle liefde bij.

Equine Online
Business Boost Equine Online

Het Online Zichtbaarheid Traject

€725,- excl BTW (Of 2x 375,- of 3x 250,- excl. btw)

Voel je nu een JA? Vraag dan via onderstaande knop een call met mij aan. Tijdens deze call bespreken we jouw wensen en verlangens om zo te peilen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Zo ja, dan starten we met het Online Zichtbaarheid Traject. Zo nee, dan ben ik ook eerlijk tegen je. 

Een call is volledig vrijblijvend. We kijken of er een klik is, want deze moet er van beide kanten zijn.