Krijg meer bezoekers op jouw website

Dat is wat er gebeurt wanneer je met zoekmachine optimalisatie aan de slag gaat, ook wel SEO genoemd. En nu snap ik dat het voor jou de zoveelste marketing term is waar je ooit nog eens wat mee moet. Nu heb je daar gewoon geen tijd voor of überhaupt zin in, want waar begin je? Wat ís het eigenlijk?

Toch doe je er verstandig aan om hier zo snel mogelijk mee te starten. Want op dit moment loop je enorm veel mis.

Hoe zou jij het vinden als…

Is dat wat je wilt? Dan is het tijd om in actie te komen

Hoger eindigen in de zoekresultaten van Google brengt nieuwe bezoekers naar jouw website terwijl je slaapt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is eigenlijk niet meer dan logisch.

Jouw doelgroep ligt namelijk ’s nachts wakker met een probleem. Ze maken zich zorgen om de gezondheid, de training of dat ze überhaupt wat over het hoofd zien. Om deze gedachtes te stillen gaan ze Googlen naar een passend antwoord. 

In de eerste resultaten van hun zoekopdracht komen ze jou tegen, op jouw website vinden ze wat ze zoeken waardoor ze contact opnemen en daarna met een gerust hart weer verder kunnen slapen, wetende dat het balletje rolt.

Dit is wat er gebeurt wanneer je jouw website geoptimaliseerd hebt om hoger te eindigen in de zoekresultaten van Google en precies hetgeen wat ik jou leer in deze online training.

Concrete acties

Online leeromgeving

Mentale lessen

Jouw bedrijf hoger in Google

Leer hoe je meer gratis bezoekers naar jouw website trekt via Google.

Krijg meer bezoekers op jouw website

€197 of twee termijnen van €99 (excl btw)

Veelgestelde vragen

Ik geloof niet in levenslang toegang, want wie logt er op haar 80e nog in? Daarom beloof ik geen levenslange toegang, maar toegang zolang de training bestaat. Mocht een training ooit offline gaan, dan krijg je dit minimaal drie maanden van te voren te horen.

Nee, dit hangt namelijk volledig af van je eigen inzet. Iemand die elke dag er actief mee is zal vanzelfsprekend sneller resultaat boeken dan iemand slechts één keer wat aanpassingen maakt. Ik kan je dus geen beloftes maken, wel beloof ik je dat je verschil gaat merken wanneer je dit in de praktijk brengt.

Nee, deze training gaat puur over het optimaliseren voor Google zelf, hoe je daarin hoger kunt eindigen in de Google zoekresultaten.