Werk samen met mij

Aan jouw nieuwe website

Jouw website is het digitale visitekaartje voor jouw bedrijf. Hier kan men alles vinden wat ze nodig hebben omtrent jou en jouw diensten. Je hebt een beeld bij wat je graag zou willen, maar hoe je dat realiseert? Geen idee. Geen zorgen, ik ga jou helpen.

12 weken traject

Een uniek ontwerp

Ondersteuning

In het 12 weken traject gaan wij samen aan de slag met jouw nieuwe website. Jij hoeft je dus zorgen meer te maken om de techniek, dat neem ik voor je uit handen. Ondertussen ga jij je focussen op de content op jouw website en begeleid ik jou in het schrijven van krachtige teksten. Deze zet ik om in een passend ontwerp en vervolgens bouw ik jouw nieuwe website. Zo wordt het echt een samenwerking tussen twee experts met als resultaat een website waar jij gelukkig van wordt.

Inhoud van dit pakket

In dit pakket zitten zes pagina’s inbegrepen die wij zowel tekstueel als visueel optimaliseren en bouwen. Je  mag zelf kiezen welke zes pagina’s we gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan:

Goed om te weten is dat je pagina’s kunt ‘recyclen’. Zo hoef je geen losse pagina’s aan te schaffen voor bijvoorbeeld verschillende blogposts. Wanneer je een blog pagina kiest, maak ik één ontwerp voor een blogpost, waar vervolgens alles in komt te staan (ook nieuwe blogposts).

Goed om te weten

Wordpress & Elementor

Ik werk uitsluitend met WordPress en Elementor omdat ik met die combinatie kwaliteit kan garanderen. Daarnaast bieden deze systemen jou ook garantie voor de toekomst. In dit pakket zit het eerste jaar Elementor twv $49 inbegrepen.

Teksten aanleveren

Op jouw website draait het om jouw tone of voice. Daarom is het belangrijk dat jij zelf jouw teksten schrijft. Ondertussen kijk ik met jou mee en geef ik feedback op wat je maakt, zodat de teksten die op de website komen ook daadwerkelijk effect hebben op jouw potentiële klanten.

Beeldmateriaal aanleveren

Je dient zelf beeldmateriaal (foto’s) aan te leveren tenzij je de aanvullende module ‘Persoonlijke beeldbank’ erbij boekt.

Jouw eigen input

Jouw website moet passen bij jou, daarom ontwerp ik niet in wilde weg maar doen we alles in samenspraak. 

Jij kan dit ook

Mijn uitgangspunt is dat iedereen uiteindelijk zelfstandig verder kan met de website. Daarom leer ik jou ook hoe jij na het traject zelf aanpassingen kan doen op jouw website.

Overzicht aanvullende modules voor dit pakket

Extra pagina's

Soms heb je nu eenmaal meer dan zes pagina's nodig omdat je meerdere diensten én een blog online wilt hebben staan. Daarom kun je met deze aanvullende module zelf aangeven hoeveel extra pagina's je nodig hebt.

E-maillijst integratie

Wil je ook dat als men jouw e-book download, ze op jouw maillijst komen te staan en dat alles geautomatiseerd werkt? Of wil je een nieuwsbrief beginnen die jouw mensen van alles op de hoogte houd? Dan is een e-maillijst integratie onmisbaar. Met deze aanvullende module zorg ik voor de juiste koppeling met jouw e-mailpakket.

Persoonlijke beeldbank

Foto's kunnen jouw website maken maar ook breken, daarom is het belangrijk om een goede, diverse beeldbank te hebben voor jouw website (en socials). Met deze module kom ik professionele foto's van jou maken.

Webhosting

Webhosting is onmisbaar bij het maken van een website omdat het ervoor zorgt dat jouw website bereikbaar is voor jouw klanten. Met deze aanvullende module wordt jouw website met een voordelig tarief bij mijn hosting geplaatst.

Veelgestelde vragen

Nee, zeker niet. Nadat jij jouw wensen aan mij hebt doorgegeven, neem ik contact met jou op.

Tijdens dit gesprek doorlopen we wat jij wilt en kan ik bekijken of het past bij jou situatie. Ik kijk dan ook direct of jouw wensenlijst rendabel is of dat ik nog iets anders voor je zie. 

Dit leg ik vervolgens aan jou voor en maken we een plan van aanpak. Pas wanneer wij beide erachter staan en akkoord geven op het plan, gaat de samenwerking van start.

Blijkt het in het gesprek toch geen match te zijn? Geen probleem, dan laten we het daarbij. 😊 

Voor het ontwerpen van jouw website gebruik ik onder andere Elementor. Dit is een betaalde plugin van grofweg €45 per jaar.

Het eerste jaar krijg je van mij cadeau, daarna kun je ervoor kiezen om het zelf aan te schaffen voor de prijs die het op dat moment kost, of je kunt bij mij blijven voor €35 per jaar.

Dit zijn de enige terugkerende kosten (tenzij je ook de module webhosting erbij hebt geboekt uiteraard).

Jazeker. Goede teksten schrijven die jouw doelgroep raken is lastig. Daarom help ik je hier actief mee. Zo ziet jouw nieuwe website er niet alleen mooi uit ziet, maar doet het ook wat het moet doen: klanten aan je binden.

Yes! Ik optimaliseer jouw website voor zowel mobiel als tablet.

Elementor is een plugin dat ervoor zorgt dat je jouw website op een makkelijkere manier kunt bouwen.

WordPress is namelijk een systeem waar je vooral aan de ‘achterkant’ dingen maakt. Dit vinden veel mensen ingewikkeld omdat je niet goed ziet wat je doet en je opties beperkt zijn. Dat is waar Elementor naar voren komt.

Elementor geeft je de optie om aan de ‘voorkant’ te bouwen, waardoor je dus goed kan zien hoe jouw website er visueel uit komt te zien. Daarnaast zijn er geen ‘grenzen’ en kun je echt jouw idee tot leven laten komen.

Als je enkel het basispakket hebt geboekt (geen aanvullende pagina’s) dan gaan we 12 weken samen aan de slag om 6 pagina’s te schrijven, ontwerpen én bouwen.

Iedere twee weken komen wij digitaal samen om de voortgang te bespreken. Kort gezegd doen we dus een complete pagina per twee weken.

Ondertussen ben ik 24/5 voor jou beschikbaar voor feedback, advies en vragen via de mail. Zo kun je dus ook geschreven teksten voor jouw pagina’s door mij laten reviewen.

Dat kan, mocht je over bepaalde modules twijfelen laat het me dan gerust weten tijdens ons kennismakingsgesprek. Dan kan ik met je meedenken of je daar nog mee kunt wachten of dat het verstandiger is om het meteen erbij te pakken.

Stel je wilt misschien ook een persoonlijke beeldbank erbij, dan is dat uiteraard makkelijker om vroeg in het traject te doen ipv achteraf zodat we de foto’s meteen mee kunnen nemen in het ontwerp.

Dat geeft niet, ik namelijk wel. Geef aan mij door wat jouw wensen zijn en ik zorg ervoor dat we dat gaan realiseren, beloofd.

Tof! Boek dan simpelweg alleen het standaard pakket en tijdens ons gesprek mag je me alles vertellen. Dan bekijk ik hoe we dat aan kunnen pakken.