Hoe het allemaal is begonnen

Ondernemerschap lag niet altijd op de planning, sterker nog: ik heb jarenlang in loondienst gewerkt als User Experience Designer. Hoewel de paardenwereld altijd eentje was waar mijn hart lag, ben ik eerst een hele andere kant op gegaan.

In mijn werk als User Experience Designer hielp ik multinationals met het uitrollen van diensten en producten. Niet alleen hielp ik in het uitwerken ervan, ik testte ze ook uitvoerig met de doelgroep om zeker te zijn van een succes.

Jarenlang deed ik dit werk, tot ik mij op een gegeven moment realiseerde iets te willen betekenen voor iets anders dan grote multinationals, ik wilde de hippische ondernemer gaan steunen en ik vertel je graag waarom.

Mijn missie

Met Equine Online heb ik het mijn missie gemaakt om de hippische ondernemer ijzersterk op de digitale kaart te zetten.

Ik had vroeger namelijk een verzorgpaard, Ben. Hij was mijn maatje met wie ik kon schrijven en lezen. Helaas had zijn eigenaar dit niet en om een lang verhaal kort te maken werd er uiteindelijk door hen besloten zijn leven te beëindigen vanwege het dreigende gevaar.

Jaren later is dit nog steeds een gevoelig punt, maar het is ook de vlam voor Equine Online geworden. Want ik ben ervan overtuigd dat als wij iemand in die tijd hadden gevonden die goed zichtbaar was, dit heel anders had kunnen aflopen.

Mijn missie met Equine Online is om paardenwelzijn te verhogen door alle tools en middelen aan de hippische ondernemer aan te bieden om dit ook te kunnen bereiken.

Waar Equine Online voor staat

Vanwege mijn achtergrond in User Experience Design staat gebruikerservaring en gemak bij mij hoog in het vaandel, maar nog net iets daarboven staat het empoweren van jou.

Ik geloof in jou en dat jij alles kunt bereiken wat jij met jouw bedrijf voor ogen hebt. Ik help je graag om jou dit ook te laten bereiken door middel van praktische, goed te volgen online trainingen rondom alles op het online (op)bouwen van een bedrijf.

Eerlijkheid, kwaliteit en transparantie zijn de kernwaarden van Equine Online en dit vind je terug in alles wat Equine Online produceert.

Eerlijkheid

Kwaliteit

Transparantie