Online training

Personal Branding Master

Wordt een master in personal branding en start met het runnen van jouw bedrijf op jouw manier. Met de tofste klanten die 1:1 aansluiten bij wie jij bent.

< Een boodschap
van mij aan jou

Jij bent klaar om de paardenwereld opschudden, want je hebt een heldere visie voor ogen.

Maar in de praktijk merk je dat het toch niet moeiteloos lijkt te gaan. Je loopt vast op het maken van passende content en het lukt ook nog niet helemaal om de juiste klanten aan te spreken, laat staan aantrekken.

Het liefste ga je aan de slag met wat je het liefste doet: de paarden. Maar om impact te kunnen maken, weet je dat je gevonden moet worden door potentiële klanten.

Wanneer jij klanten wilt gaan aantrekken, is het ontzettend belangrijk dat je ze kan laten aan gaan op jouw verhaal. Dat ze voelen dat jij de beste match voor hun bent, waardoor de verkoop ook zo is gedaan. Dit is waar personal branding om draait. Mensen aantrekken en laten verbinden door wie jij bent. Maar waar begin je dan? Bij een gloednieuw kleurenpalet of ga je eerst leren hoe je passende content maakt? Geen zorgen, ik heb het allemaal voor je klaarstaan in deze training.

Herken je dit?

Je voelt dat er iets in je bedrijf nog niet stroomt. Klanten komen niet of mondjesmaat. Je hebt moeite met het aantrekken van klanten die 100% bij jou passen en tegelijk lijkt het bij anderen moeiteloos te gaan.

Business Boost Equine Online

Voor wie is deze training geschikt?

Ik werk het allerbeste met mensen die bereid zijn om all-in te gaan. Die weten waar ze naartoe willen, ook al is de weg ernaar toe nog niet helemaal duidelijk. Het maakt voor mij dan niet uit of je al een bedrijf hebt of dat je dit graag wilt opstarten of dat je net bent gestart. Het draait voor mij om jouw mindset.

Herken jij het volgende...

Kun je op de meeste punten hierboven antwoorden met ‘JA’? Dan is deze training wat voor jou.

Groepsdynamiek

De training doorloop je zelfstandig, maar je kan gebruik maken van een Facebook groep gelijkgestemden om te sparren en feedback te vragen.

Persoonlijke ondersteuning

In de Facebook groep ben ik actief om vragen van cursisten te beantwoorden. Zo heb je toegang tot al mijn kennis en het krijgen van feedback.

Klaar om all in te gaan?

Online leeromgeving

In de leeromgeving staan 24 (video)lessen voor je klaar. Je kunt de training volgen op eigen tempo en op de momenten dat voor jou werkt.

Welke resultaten mag je verwachten wanneer je actief meedoet aan deze online training?

Elke online training presenteert zich als een ‘moet je echt gedaan hebben’ training. Logisch ook, want anders wilt niemand het doen. De resultaten die je met deze training bereikt liggen helemaal aan je eigen inzet. Hoe meer je aan de slag gaat met de theorie, des te meer je eruit zal halen. Alleen jij kunt jezelf garanderen dat je alles eruit haalt wat erin zit. Wat ik je wel kan garanderen is het volgende…

Wordt ook een master in personal branding

De online omgeving bestaat uit 24 (video)lessen waarin ik jou klaarstoom tot een personal branding master. Zo ga ik je de volgende dingen in ieder geval leren:

Alle antwoorden die jij zoekt op het gebied van personal branding, liggen binnen in jou. In wie jij bent. Daarom besteedt ik hier ook uitgebreid de tijd aan, want hoe eerder je echt tot die kern gaat (en vooral durft te gaan) des te sneller je er resultaten mee kunt gaan halen.

Je ziet een andere ondernemer een bepaald beeld neerzetten waarbij je denkt: “Gaaf!”. Maar zodra je er zelf mee aan de slag gaat, lukt het niet. Dat komt omdat het niet de manier voor jou is. Ik leer je wat het wel is en hoe je dit door vertaald naar visuele uitingen die 100% jij zijn.

Personal branding gaat zóveel verder dan enkel wat mooie kleuren en foto’s. Het is voor mij dé manier om klanten aan te trekken die bij jou passen. Het is voor mij dé manier om te gaan staan in jouw visie, in jouw eigen unieke energie. Om op die manier successen te behalen. 

Jouw ideale klant is op zoek naar iemand zoals jij. Omdat jij de visie hebt die zij diep van binnen ook omarmen. Daarom ga ik in op hoe je echt jezelf kunt zijn, zodat jouw ideale klant kan aanhaken op wie jij bent.

Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan waarom je moeiteloos 1,5 uur naar een goede film kunt kijken, maar dat het lezen van een Instagram post soms al teveel moeite kost? Dat komt omdat filmmakers een specifieke opbouw gebruiken om jouw aandacht vast te houden. Ik leg je deze methode uit en vertel daarbij hoe je deze kunt toepassen om de aandacht van jouw doelgroep vast te houden.

Een ‘fout’ dat men maakt, is dat ze content maken en delen waarvan ze denken dat de doelgroep het wilt zien. In plaats van dat ze iets maken wat ze zelf willen delen en wat hun visie benadrukt. Ik leer je hoe je jezelf blijft in het maken van content.

Ik kan je alle informatie van de wereld geven, maar als jij er niks mee gaat doen, dan gaat er ook helemaal NIKS veranderen. Daarom zitten er in alle lessen opdrachten om je te triggeren. Zodat je na gaat denken en dingen bij je gaan leven, zodat toepassen in de praktijk ook makkelijker wordt omdat je weet wat je te doen staat.

+ nog veel meer, want na aanschaf heb jij toegang zolang de training bestaat (inclusief toekomstige updates).

Volgende startdatum: 2 mei

We starten met een nieuwe groep ambitieuze ondernemers op 2 mei 2022. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan (geheel vrijblijvend) aan voor de wachtlijst. 

Als dank voor het geduld krijgt iedereen op de wachtlijst de mogelijkheid om de training aan te schaffen voor een speciale prijs. Ik ga niet verklappen wat het is, maar één ding zeg ik wel: het is een no brainer.

Veel gestelde vragen

Jazeker, elke twee weken komt er een module vrij die je zelfstandig kunt maken. Je kunt meteen op de dag dat het vrij komt beginnen, maar ook een maand later (bij wijze van). Het handigste is wel om het in de twee weken ergens te doen, omdat je dan ook de meeste waarde uit de groep kunt halen die ook ermee bezig zijn.

Zolang de training bestaat inclusief toekomstige updates. Levenslang toegang doe ik niet aan, want zie jij jezelf als je 90 bent nog hier inloggen denk je? Precies. De training is minimaal 3 maanden na aankoop beschikbaar, die garantie geef ik je. Mocht ik de training offline gaan halen, dan ontvang je ruim van te voren de tijd hierover bericht en dan alsnog minimaal 3 maanden vanaf dat punt om er (nog eens) doorheen te kunnen lopen.

Ik ben zelf ook een actief lid in de Facebook groep die bij deze online training hoort. Heb je vragen, dan zal ik die daar ook beantwoorden, zodat je snel weer op weg bent.

Absoluut! Als je op de wachtlijst staat, ontvang je als eerste de informatie en een exclusieve prijs. Wat je ermee doet is natuurlijk aan jou. 😊

Jazeker, ik vind het belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te houden. Betalen in termijnen is daarom altijd mogelijk. Schrijf je in voor de wachtlijst om hier alle info over te ontvangen én de beste prijs te krijgen. Wachtlijst-mensen krijgen namelijk een speciale wachtlijst prijs. 

Dan ben ik (en de rest van de groep) er om je te helpen. Lukt het dan nog niet? Dan gaan wij samen kijken hoe je het beste verder kunt komen. Wellicht is dan 1:1 coaching iets voor je.

Personal branding is voor mij de absolute basis van ieder bedrijf. Want je kan met advertenties iemand bij je krijgen, maar als ze vervolgens niet aanhaken op wie jij bent. Dan verdwijnen ze alsnog als sneeuw voor de zon. Dit zit allemaal in de juiste branding en positionering en dit tackelen we volledig tijdens deze online training. Dus ja, ik zou je zéker aanraden om iets met personal branding te doen.