Trek klanten aan via Instagram zonder uren bezig te zijn

Ben jij een paardenondernemer met grote doelen, maar met weinig tijd? Vind je Instagram leuk, maar wil je wel dat je acties resultaten opleveren?

Dan is deze training over het aantrekken van klanten via Instagram wat voor jou. In deze training leer ik je hoe je met behulp van Instagram volgers aantrekt die ook daadwerkelijk tot jouw doelgroep behoren.

En geen zorgen, dit gaat je geen uren per dag kosten want ik weet ook dat jij liever met de paarden bezig bent dan met eindeloos door Instagram scrollen.

Jij kunt dit ook. Het is veel simpeler dan de meeste je doen geloven.

Je bent hier met een reden. Je bent wel met Instagram bezig, maar het levert je niet de resultaten op die je graag zou willen. Terwijl je wel weet dat dit mogelijk is.

Je hebt al een basis in Instagram, maar je wilt meer.

Meer waardevolle volgers, meer connectie, meer volgers die converteren naar klanten en bovenal: meer plezier.

Op Instagram lees je veel do’s en don’ts rondom Instagram, maar de realiteit is dat het de belofte eerder niet dan wel waarmaakt. Dit is frustrerend en daardoor focus je je maar liever op jouw huidige klanten. Want eigenlijk gaat dat wel prima.

Maar toch blijft er iets knagen. Je weet alleen niet waar je op mag focussen of wat je nou écht moet doen om Instagram voor je te laten werken. Je wilt niet meer het gevoel hebben dat je maar wat doet. Je wil nu resultaten zien.

Laten we daarvoor zorgen

Want terwijl jij met je handen in het haar zit, helpt iemand anders jouw klanten.

"

Ga voor echte connectie op Instagram, zodat je niet alleen klanten aantrekt maar het ook leuk wordt.

Door Instagram heb ik connecties kunnen maken, samenwerkingen aan kunnen gaan en klanten kunnen helpen op een manier die bij mij past.

Voordat ik Internationaal ging met mijn bedrijf rommelde ik maar wat aan met Instagram. Ik zag om mij heen de successen van anderen met Instagram en ik begreep niet waarom mij dat niet lukte

Na de switch naar een internationaal bedrijf besloot ik het strategisch aan te pakken en op zoek te gaan naar een manier dat wél werkte. Met succes. Binnen 1,5 week mocht ik 50+ nieuwe volgers verwelkomen die perfect in mijn doelgroep passen, had ik connecties in Australië, Italië, Engeland en Canada. En werden de eerste samenwerkingen uitgewerkt.

Er ging een wereld voor mij open.

Mijn doelgroep kon mij ineens vinden.

Tegelijk merkte ik ook hoe het inzakte als ik er zelf niks aan deed. En dan hoor ik je denken: “Maar wat deed je dan?”. Laat ik voorop stellen dat ik niemand ‘koud’ ging benaderen. Ik heb zelf een ontzettende hekel aan mensen die mij (zonder überhaupt mijn profiel te hebben gezien) mij iets proberen aan te smeren.

Toen ik internationaal startte, begon ik met mijn bedrijf weer vanaf het begin. Zeker in het begin moet je zelf actief de interactie opzoeken met jouw doelgroep. De grote fout die veel ondernemers maken, is dat ze denken dat de doelgroep hun wel vind.

Reality check: dat doen ze niet.

Zo gaat jouw doelgroep jou vinden

Namelijk met wat ik je in deze training ga leren, hieronder lees je hoe de training in elkaar zit.

Online leeromgeving

Een online leeromgeving met daarin 6 modules en gezamenlijk 21 topics waarin ik alles deel over het succesvol inzetten van jouw Instagram voor het aantrekken van nieuwe volgers. Hoe vind je ze? Hoe maak je een oprechte connectie? Hoe creëer je die vertrouwensband? En wat heb je nodig om ze te laten converteren tot klant? De lessen bevatten video's en geschreven tekst en zijn zowel in het Engels als Nederlands te volgen.

Vier inhoudelijke modules

In de vier modules duiken we dieper in op jouw Instagram profiel, Instagram stories, waardevolle content, hoe je het algoritme voor je laat werken en het vinden en aantrekken van jouw ideale doelgroep. Ik leer je hoe je krachtige stories maakt, hoe je captions schrijft die jouw doelgroep triggeren en hoe je zelf actief kunt werken aan de vertrouwensband met jouw potentiële klant.

Twee bonus modules

Met Instagram komen ook vaak veel belemmerende overtuigingen en onzekerheid om de hoek kijken. In de bonus modules heb ik hier speciale lessen voor je gemaakt om je hiermee te ondersteunen, zodat je Instagram echt volledig kunt gaan benutten.

En meer...

De training wordt continu voorzien van de nieuwste informatie. Instagram voegt immers regelmatig nieuwe functies toe. Dit betekent dat er eens in de zoveel tijd nieuwe lessen zullen worden toegevoegd. Deze updates krijg jij ook allemaal.

Review Esther

Esther Franssen

EFD Horses 🇳🇱

“Deze training is daarvoor echt perfect. Je begint bij de basis en wat ik heel erg mooi vind is hoe Mariska de verbinding weet te leggen tussen jou als persoon en jouw bedrijf. Ik ben me veel meer bewust geworden van de waarde die ik te bieden heb en van hoe ik dit kan inzetten voor mijn bedrijf.”

Review Nienke

Nienke van Baren

Passend Paard 🇳🇱

“Ik besloot deze training te doen, omdat ik startende ondernemer ben en een droom heb. Maar dit nog niet op papier had gezet. Wauw, wat heb ik al veel aan deze training gehad voor mezelf en door ermee bezig te zijn kwamen er nog meer ideeën en dromen naar voren.

Welke resultaten mag je verwachten wanneer je actief meedoet aan deze online training?

Review Chantal

Chantal van Delden

Bewuste Basis 🇳🇱

Mariska heeft mij aan het denken gezet, waardoor ik gelijk concrete stappen kon nemen. Mijn doelgroep en aanbod werden duidelijker. Plus ik zie Mariska ineens overal en zie zo zelf dat zichtbaarheid werkt. Hierdoor ben ik zelf geïnspireerd geraakt om zelf meer zichtbaar te zijn en te laten zien wat ik te bieden heb, wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.

Mariska is een heel fijn persoon, duidelijk in haar communicatie en professioneel. Mariska weet te belichten waar de kwaliteiten liggen op een manier zodat je dit zelf kan vertalen naar je mogelijkheden.”

Review_Larissa

Larissa van Renswoude

Acupressuur voor dieren 🇳🇱

“De onlinetraining gaf mij de vrijheid om zelf de opdrachten te doen wanneer ik daar tijd voor had. In de onlinetraining staat veel informatie en de juiste opdrachten om zelf uit te werken. Die weer tijdens de coachgesprekken met veel tijd worden besproken en eventueel worden aangevuld om nog meer uit de training te halen.

Na deze training ben ik veel zelfverzekerder geworden en weet ik waar ik nu sta met mijn bedrijf. Deze handvaten kan ik altijd blijven vasthouden met mijn volgende stappen binnen mijn bedrijf. De kennis van Mariska is zo groot! Ze weet voor alles wel tips of handvatten waar je je aan vast kan houden.”

Wat mag je verwachten
van de community?

Trek klanten aan via Instagram zonder uren bezig te zijn

€35 excl btw

Ik vind Instagram een ontzettend leuk platform. Het heeft mij de meest gave gesprekken en connecties opgeleverd en dat gun ik jou ook. In deze training leer je precies wat ik doe, zodat jij dit ook mag gaan ervaren.

Dan rest mij nog één vraag te stellen: ben jij klaar om te groeien? Ben jij bereid ervoor te gaan? Ben jij een ambitieuze hippische ondernemer?

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen? Stuur mij dan een DM op Instagram of e-mail mij direct

Als alles zou lukken, wat zou je dan doen? Vraag jezelf dat af. Vaak is twijfel een gebrek aan vertrouwen. Kan zijn dat je aan de training twijfelt, maar het kan ook zijn dat je twijfelt aan jezelf. Zeker bij dat laatste: weet dat jij in controle bent. Jij kan zelf alles eruit halen wat je wil. In het geval van dat eerst: deel de twijfel met mij, ik helder graag dingen voor je op.

Zolang als de training bestaat. Ik vind het nogal vreemd wanneer mensen levenslang toegang garanderen. Want zie jij jezelf op je 80e nog inloggen? Denk het niet. De trainingen zijn hier echt voor lange tijd. Maar, mocht ik de training op een gegeven moment offline halen, dan krijg je dit ruim van te voren te weten en vanaf daar nog minimaal 3 maanden de tijd om het nog eens te volgen.

Deze training kun je volgen in het Nederlands en in het Engels (zowel gesproken als geschreven).

Na aanschaf krijg je toegang tot de training op de academy, hier kun je zelf switchen tussen Nederlands of Engels. Je hoeft het dus niet op een speciale manier aan te schaffen.