Trek klanten aan met Instagram zonder úren bezig te zijn.

Als paardenondernemer heb je namelijk al genoeg te doen. Daarom frustreert het je ook dat de hoeveelheid tijd die je eraan besteed, niet reflecteert in de resultaten. Want eerlijk? Die zijn matig. Ik leer je om Instagram op een effectieve manier te gebruiken, zodat je niet alleen meer klanten gaat aantrekken, maar vooral meer tijd overhoud om te doen wat je écht leuk vind.

Ondanks dat je wel met Instagram bezig bent, levert het niet de resultaten op die je zou willen.

Tussen de behandelingen of lessen door deel je wat op je stories, ’s avonds deel je een waardevolle post met de insights van de dag en reageer je op jouw trouwe volgers. Voor jouw gevoel doe je alles volgens het boekje. Zo nu en dan heb je er een nieuwe volger bij, maar echt groei zou je het niet noemen. Vreemd, want je doet toch alles goed?

Je vind dat het is tijd voor meer. Meer waardevolle volgers, meer connectie en meer volgers die converteren naar klanten. Omdat je voor je gevoel al alles netjes doet, vraag je je af wat je dan wél moet doen. En eerlijk? Echt veel zin heb je er ook niet altijd meer in. Stiekem focus je je liever op jouw huidige klanten. Want eigenlijk gaat dat wel prima.

Maar toch blijft er iets knagen. Je wilt niet meer het gevoel hebben dat je maar wat doet. Je wilt resultaten zien en het liefste gisteren al. Laten we daar nu samen voor zorgen, want terwijl jij met je handen in het haar zit, helpt iemand anders jouw klanten.

Dit is wat jij met jouw Instagram graag wilt bereiken.

Is dat wat je wilt? Dan is het tijd om in actie te komen

Door Instagram heb ik connecties kunnen maken, samenwerkingen aan kunnen gaan en klanten kunnen helpen op een manier die bij mij past. En ik zal eerlijk zijn: lange tijd rommelde ik ook maar wat aan met Instagram, waardoor ik mij vaak gefrustreerd voelde.

Na de switch naar fulltime ondernemerschap besloot ik het strategisch aan te pakken en op zoek te gaan naar een manier dat wel echt voor mij werkt. En dat lukte! Binnen 1,5 week mocht ik 50+ nieuwe volgers verwelkomen die perfect in mijn doelgroep passen, had ik overal nieuwe connecties en werden de eerste samenwerkingen uitgewerkt.

Mijn strategie werkte en er ging een wereld voor mij open, want mijn doelgroep kon mij ineens vinden en ik zag mijn account elke dag groeien. Dit wil ik ook voor jou en daarom ga ik jou hiermee helpen.

Concrete acties

Online leeromgeving

Mentale lessen

Trek klanten aan via Instagram

Leer hoe je volgers aantrekt en ze ook omtovert tot betalende klanten.

Trek klanten aan via Instagram zonder úren bezig te zijn

€35 (excl btw)

Mirjam Rakers

EQ Balance

5/5

De Instagram training is goed te volgen, de academy ziet er super strak uit en bied ook de mogelijkheid om met andere deelnemers contact te leggen.

Mariska heeft alles super uitgebreid uitgewerkt, met ook de mogelijkheid om de uitleg in video te bekijken in plaats van te lezen. De modules zijn overzichtelijk en praktisch. Het is goed te volgen en je kunt er meteen mee aan de slag.

Ik zou de training zeker aanraden aan anderen, het helpt mij om weer op een heel andere manier naar mijn Instagram pagina te kijken. 😊

Larissa van Renswoude

Acupressuur voor Dieren

5/5

Ik vind het erg fijn dat je zelf kan kiezen of je de video bekijkt of dat je zelf de tekst leest, het ene moment heb je gewoon meer behoefte aan het een dan aan het ander.

Heel fijn dat je echt stap voor stap wordt uitgelegd wat de beste manieren zijn en hoe je deze moet toepassen. De opdrachten die hierbij horen zijn erg belangrijk omdat je het dan ook echt gaat doen.

Ik zou de training zeker aanraden aan anderen, je gunt iedereen succes op Instagram en dat kan zeker behaald worden met deze mooie uitgebreide training.

Veelgestelde vragen

Ik geloof niet in levenslang toegang, want wie logt er op haar 80e nog in? Daarom beloof ik geen levenslange toegang, maar toegang zolang de training bestaat. Mocht een training ooit offline gaan, dan krijg je dit minimaal drie maanden van te voren te horen.

Nee, dit hangt namelijk volledig af van je eigen inzet. Iemand die elke dag er actief mee is zal vanzelfsprekend sneller resultaat boeken dan iemand die eens per maand de app eens opent. Ik kan je dus geen beloftes maken, wel beloof ik je dat je verschil gaat merken wanneer je dit in de praktijk brengt.

Nee, deze training gaat puur over Instagram zelf, hoe je daarin de interactie aangaat met potentiële volgers en hoe je hen dan vervolgens kunt ‘omzetten’ tot betalende klanten.