Van idee naar realiteit

Stop met dromen over de toekomst & kom samen met mij in actie

Jij hebt een droom, een doel, een plan of een idee. Iets waar je van AAN gaat, iets waarvan je denkt: dit moet iedereen weten. 

Maar je komt (nog) niet in actie. Want: “Waar moet je beginnen? Wat nou als het niet lukt? Straks is het tóch niet zo’n goed idee als ik dacht.”

Ik ga jou helpen om het plan te realiseren, sterker nog: ik ga je helpen om er een succes van te maken.

Equine Online

Is dit iets wat jij herkent?

Je hebt een sterke visie of je hebt een gaaf idee om jouw doelgroep mee te helpen. Je wilt iets unieks toevoegen aan de instructie die jij geeft of je hebt een nieuwe vorm van behandelen waar je blij van wordt. Hoe dan ook: je wordt super enthousiast van het idee of de visie en je hebt het liever nog gisteren dan vandaag gerealiseerd, alleen…

Hoe zou het dan voelen als...

5/5

"Het fijne aan Mariska is dat ze over veel kennis beschikt. Zowel marketing technisch als de achterliggende techniek. Mariska heeft mij geholpen met welke vervolgstappen het beste bij mij passen."

Suzanne Bos

De planning

Zo gaan we het samen aanvliegen

Ik ga jou helpen om belemmerende overtuigingen los te laten en te gaan bouwen aan jouw idee of visie. Gedurende een maand gaan wij samen aan de slag om van jouw visie realiteit te maken. Door een concreet actieplan te maken met duidelijk geformuleerde acties, help ik jou stap voor stap te werken naar jouw doel.

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Waar ik jou mee kan helpen

Het ontwikkelen van een idee naar een nieuwe dienst

De branding rondom een product of dienst

Maak van je idee de realiteit

Het aan de man brengen van jouw nieuwe dienst

Aanpassingen op en rond jouw website, academy of shop

Gevonden worden met jouw website

En dat is niet alles...

Bij het uitwerken van een idee heb je eigenlijk altijd een combinatie aan elementen nodig. Ik denk graag vrijblijvend met je mee om te onderzoeken hoe jij jouw idee kan realiseren op de simpelste manier.

Het ontwikkelen van een idee naar een nieuwe dienst

De branding rondom een product of dienst

Het aan de man brengen van jouw nieuwe dienst

Gevonden worden met jouw website

Aanpassingen op en rond jouw website/academy of shop

En dat is niet alles...

Bij het uitwerken van een idee heb je eigenlijk altijd een combinatie aan elementen nodig. Ik denk graag vrijblijvend met je mee om te onderzoeken hoe jij jouw idee kan realiseren op de simpelste manier.

5/5

"Ze is keigoed in wat ze goed en het is zo fijn dat zij meekijkt om mijn bedrijf beter te positoneren in de markt. Als je hier ook tegenaan loopt, laat Mariska je dan helpen, want ze is keigoed in wat ze doet. Ik ben super blij met haar hulp."

Linda Hofman

Dit is wel voor jou als...

Dit is niet voor jou als...

Waarom ik degene ben die jou
het beste kan helpen

Ik ben opgeleid als User Experience Designer, wat inhoud dat ik mij bezig houd met gebruikerservaring. Dit is iets dat ik de afgelopen 5 jaar eigen hebt gemaakt toen ik voor internationale miljoenen bedrijven werkte. Uitzoeken wat hun klanten wilden en de ideeën van het bedrijf vertalen naar iets dat voor beide werkt was mijn baan.

Hierdoor weet ik aan welke touwtjes ik moet trekken om een idee te laten slagen. Welke vragen moet je vragen om tot het gewenste resultaat te komen? Maar ook: wat is de pijn achter de pijn. Jouw doelgroep weet vaak niet wat ze écht nodig hebben, er zit een vraag achter de vraag. Ik weet precies hoe ik deze naar voren haal en vervolgens vertaal naar iets dat past bij jouw visie.

Hier wil ik jou mee helpen, omdat ik wil dat jij net zo succesvol wordt als die miljoenenbedrijven die ik al heb mogen helpen. Ik wil jou je volledige potentie laten benutten. Ik wil dat jij 100% tot je recht gaat komen. Daarom ben ik de juiste match voor jou, omdat ik weet dat jij die ambitie deelt.

Over mij Equine Online

Woorden uit het buitenland over mij

Ik vertel natuurlijk wel dat ik voor internationale miljoenen bedrijven werkte, maar wie zegt dat het écht zo is? Daarom heb ik gevraagd of mijn internationale collega’s een paar woorden over (de samenwerking met) mij wilden schrijven.

Mary Beth Cerone
Toshiba Corporation
Lees verder
"Our team hired Mariska as a designer for a transformation project. What really struck me about Mariska was all the other things she brought to the team in addition to her design expertise. She quickly built strong relationships within her team and contributed to all agile ceremonies to drive change and growth. She was not afraid to try something new and had many ideas about how to teach others and bring them along the transformation process. Mariska is a skilled designer, and more than that, she is an agent of change and a strong asset to an organisation."
Over mij Equine Online

Wat zeg je ervan, klaar om
jouw plannen te realiseren?

Investering: €247 excl btw

Ik begeleid je in het nemen van de juiste acties en stel een simpel maar doeltreffend actieplan met je op om zo jouw doel te realiseren.

Voel je een ‘ja’? Plan dan hieronder vrijblijvend een afspraak in. We bespreken dan wat je wilt bereiken en bepalen of dit een goede match voor je is.

Veel gestelde vragen

Stuur me gerust een berichtje en dan kijk ik met je mee. Eerlijkheid vind ik heel belangrijk. Als ik denk dat ik je niet kan helpen dan geef ik dat aan en kijk ik of ik iemand anders voor je weet die er gespecialiseerd in is.

Bij het opstellen van een actieplan gaan we het hebben over de actie die jij mag nemen om resultaat te boeken. Ik geloof in het aanleren van skills in plaats van het uit handen nemen van het werk. Ik wil namelijk dat jij in het vervolg zelf verder kunt, zonder dat je afhankelijk van mij bent. Zie ik kansen voor je die ik kan uitvoeren? Natuurlijk doe ik dat dan ook graag.

Bij ons eerste gesprek, nog voor we van start gaan, bespreken we jouw idee. Ik kan een goede inschatting maken van de hoeveelheid tijd die het gaat kosten om het te realiseren. Doorgaans kun je veel in een maand bereiken, maar dit is volledig afhankelijk van jouw eigen effort. Denk ik meteen dat een maand te weinig is? Dan geef ik dat uiteraard aan. Je kunt er dan voor kiezen om twee maanden af te nemen. Heb je na het termijn het doel nog niet bereikt, dan laat ik je niet aan je lot over. We bespreken wat de toekomstige stappen zijn die je mag nemen of we kiezen samen voor een verlening.

Heel graag zelfs! Onderzoeken waar de wensen van jouw doelgroep liggen en hoe jij met jouw visie daarop in kunt spelen is het werk dat ik jarenlang voor miljoenenbedrijven heb mogen doen. Ik ga graag met jou op onderzoek naar ‘het gouden ei’, ofwel hetgeen wat jouw doelgroep nodig heeft en waar jij in uitblinkt.

Wanneer je op de knop ‘Plan een vrijblijvende afspraak in’ klikt, dan opent zich jouw mailprogramma met mijn e-mailadres al voorgeprogrammeerd. Geef aan wat het idee is waar je hulp bij nodig hebt. Ik neem contact met je op om een vrijblijvend gesprek met je te voeren. Hierin stel ik jou vragen en is er ook de ruimte voor jou om vragen aan mij te stellen. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we samen van start.

Jazeker, ik vind het belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te houden. Betalen in termijnen is daarom altijd mogelijk. Dit bespreken we tijdens onze call.

Als er uit onderzoek komt dat jouw doelgroep het idee niet ziet zitten, dan komt er ook altijd uit wat ze dan wél zien zitten. Ik help je om jouw idee in de mal van de doelgroep haar wensen te gieten, zodat het een succes wordt.

Als jij de paardenwereld in positieve zin iets te bieden hebt dan maakt het mij niet uit of je een groot bedrijf runt of (bij wijze van) net klaar bent van je studie. Ik help jou anderen te helpen, samen maken we de paardenwereld een beetje beter. Dus ja: van harte welkom.