Gratis challenge 10 januari

Your Story Booster

Instagram stories? Waar moet je nou eigenlijk beginnen? Ik snap het helemaal. Toen ik er voor het eerst mee begon was iedereen er lovend over, maar ik zag dat totaal niet. Mezelf laten zien vond ik eng en ik was bang voor iedereens mening. Daarbij kun je er zoveel mee, hoe weet je of wat je doet ook goed is?

Inmiddels ben ik een super grote fan geworden en dit wil ik met jou delen. Daarom ga ik mijn kennis over Instagram stories met jou delen in deze gratis challenge, zodat jij ook meer uit je stories gaat halen

Aanmelden challenge 10 januari

De challenge is begonnen en aanmelden is niet meer mogelijk. In de toekomst weer meedoen? Houd de pagina dan in de gaten.

Wat ga ik bespreken?

Ik heb je veel te vertellen, maar we gaan het in ieder geval hebben over...

✉️ Stap #1

Meld je aan via het formulier bovenaan de pagina.

📲 Stap #2

Volg het besloten account die ik na aanmelding met je deel.

🏆 Stap #3

Start met leren en boost jouw Instagram stories!

Aanvullende informatie

De challenge vind plaats op Instagram zelf. Na aanmelding ontvang je een link naar het besloten account waar ik alles met je ga delen.

We starten 10 januari

10 januari start de challenge en zal ik iedereen die een volgverzoek heeft gestuurd accepteren, geen zorgen als je dus niet direct wordt toegelaten.

Op Instagram

Waar leer je het beste over Instagram? Juist, op de plek zelf. Ik ga je alles leren wat ik weet op een besloten account. Heb je geen Instagram? Maak het dan aan om mee te kunnen doen. Anders heb je er helaas niks aan.

Drie dagen

De challenge duurt drie dagen. Elke ochtend ontvang je de informatie van die dag samen met een opdracht. Daarbij is er ruimte om vragen te stellen die ik met liefde beantwoord.

120+ informatieve stories

Leren over stories, via stories. Ik heb meer dan 120 stories voor je opgenomen. Gedurende drie dagen krijg je toegang tot al het materiaal van die dag.

Win een training

Ga jij actief aan de slag met de opdrachten? Dan maak jij kans op iets gaafs. Onder de actieve deelnemers verloot ik namelijk mijn online training Bouw jouw merk ter waarde van €187,-. Zo kun je je nóg beter leren positioneren.

Twee weken toegang

Je behoudt twee weken toegang tot alle informatie, zo kun je het rustig nog eens door te nemen. Na twee weken sluit ik het account weer voor iedereen, waarom? Omdat als je na twee weken niks hebt gedaan, dan denk ik niet dat je het nog gaat doen.